Pachet răsfăț de toamnă

***Pachet valabil din 15 septembrie pana in 30 noiembre***

Magyar English

Prețul pachetului este de 900 lei pentru 2 persoane și  include cazare , masă si program SPA.Pentru o rezervare ferma se va depune un avans de 15% din valoarea sejurului in contul firmei noastre, SC ALDAVCRIS SRL, RO53INGB0000999909801322, ING BANK.
Program
Ziua1 – vineri
Primirea și cazarea oaspeților
Cină
Ziua 2 - sambata
Mic dejun
Program SAUNA -se vor face sesiuni de cate 15 minute de  sauna , dus rece, apoi 15 minute de racorire si relaxare in apa rece din ciubăr (sunt indicate  3-5 astfel de sesiuni ).
(Sauna are un efect de călire a organismului contra răcelii, sau de ameliorare a unor tulburări neurovegetative. Ridicarea temperaturii corporale până la 39 °C, are un efect asemănător cu cel al stărilor febrile, stare în care sunt omorâți agenții patogeni care nu pot suporta temperaturi peste 37 °C.
Corpul supraîncălzit din saună, vine în contact cu o baie rece, ceea ce are un efect de relaxare a musculaturii, scăderea tensiunii sanguine, activare a circulației sângelui, sistemului imun, respirației și schimburilor de substanțe cu eliminarea de substanțe nocive din organism prin transpirație.)
Pranz
Dupa masa baie in aer liber in ciubărul incălzit la 38 grade C
(Utilizarea acestuia duce la o relaxare şi reabilitare corporala. Datorită acestui fapt, apa calda (37- 40 gradeC) va pătrunde în fiecare celulă a organismului şi va duce la o relaxare musculară tonifiantă. Potrivit medicilor japonezi, "Ofuro" este cea mai valoroasă resursă medicală profilactică ce stimulează activitatea inimii şi rinichilor, amelioreaza durerile reumatice.Femeile sunt în special cele mai fericite de hidroterapia în Hot Tub-uri, ce provoacă scăderea în greutate, inlocuieşte peelingul, ajuta la diminuarea vizibilă a ridurilor.)
Cină

Ziua3 - duminică

Mic dejun, despărțirea de oaspeți.

 

Noutăţi & Informaţii

Mar
2020

Acceptăm plata cu tichete/card de vacanță!

Mar
2020

Circuit de 5 zile in MaramureșVezi oferta

Mesaj